lauantai 20. helmikuuta 2016

Evolla 6.-7.6.2011

Sain kyydin Evokeskukselle iltapäivällä. Tarkkaa reittisuunnitelmaa ei minulla ollut, koska koko alue oli jossain määrin tarkoitus kiertää ympäri. Lähdin siis vain kävelemään johonkin suuntaan ja päädyin risteykseen josta pääsi Niemisjärvelle 7,5km tai Sorsakolulle 8,6km, suunnaksi Niemisjärvi.Muutaman kilometrin käveltyäni päätti ikivanha rinkkani hajota. Toisen olkaviillekkeen alaosa petti, tehden samalla rinkkaan ison reiän. Eipä suostunut teipillä tai muilla viritelmillä enää pysymään kiinni, joten sellaisen viitisen kilometriä sain käppäillä kantaen n. 15kg rinkkaa vain oikealla olkapäällä. Sitä kokemusta en enää halua.Niemisjärvellä olin perillä illalla n. 22:00. Siinä sitten tulta tekemään ja tavaroiden levittelyä ympäriinsä. Iltapalaksi oli tarjolla siis grillimakkaraa ja tunnelmointia tulen ääressä,
Yöllä nukuttua tuli n. 4h koska joku eläin hyppi, pomppi ja piti meteliä siihen malliin että jäi omatkin unet vähän vähäisiksi.Aamulla nousin kuuden aikoihin ja kävelin ympäriinsä. Yhdeksänmaissa rauhotuin ja aloin aamupalan tekoon. Aamupalaksi tarjolla oli kaakaota sekä kaurapuuroa. Järvellä uiskenteli joutsenperhe ja sen menoa tulikin seurattua pidemmän aikaa.Päivällä tuli kierrettyä ilman rinkkaa kaikki lähellä olevat alueet. Kameraan tallentui mm. paljon luonnosta löytyinetä roskia sekä kukkia. Aurinkoakin tuli otettua paluukyytiä odotellessa, lämpöä piisasikin +27C varjossa. Reissunhan piti kestää pidempään, mutta rinkan hajoamisen takia ei paljon huvittanut pitemmälle mennä..Päivälliseksi söin pastaa höystettynä nakeilla. Rinkankin pakkasin hyvissä ajoin valmiiksi ja loppupäivän sain nauttia luonnosta ja odotella kyytiä, joka saapuikin neljän maissa paikalle, pari tuntia aikaisemmin kun oli sovittu.
Reissu oli lyhyt mutta mukava. Joskus kun on aikaa pitää reissu uusia, nytkun rinkkakin on uusittu vanhasta Mountainista Haltiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti