sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Tavoitteita

Vuoden 2017 ja 2018 tavoitteet ovat taas hieman lähempänä.

Ensikesänä olisi tarkoitus päästä Lemmenjoelle. Haasteita pääsylle tuottaa se, että työllisyystilanteesta ei ole mitään tietoa. Eli joko ollaan työttömänä ja rahat ei riitä bensaan tai sitten ollaan kokoajan töissä eikä ole aikaa lähteä. Vähän sama tilanne kun tänä syksynä, pakko oli syys-lokakuussa lähteä tai olisi koko reissu jäänyt väliin koska koko kesän olin töissä. Taas jos olisin yksin mennyt olisi reissu jäänyt tekemättä bensarahan puutteen vuoksi.
Alustavan alueenkin tein missä haluaisin käydä Lemmenjoella, Kultalassa ja Matti Mustan Tuvalla ainakin, mutta alue taitaa olla liian laaja kerralla koluttavaksi.

2018 On Haltilla Operaatio Paulaharju ja se on seuraava tavoite. Sitä en ole sen kummemmin vielä suunnitellut, aikaa kun kumminkin on suhteellisen paljon vielä kesään 2018..

Näiden myötä tavoitteet ovat taas hieman lähempänä:


Lemmenjoesta en ole myytäviä karttoja löytänyt ollenkaan muulla mittakaavalla kuin 1:100 000. Tuossa on suositusta alueesta suurennos, 1:25 00, sama alue jonka Luontoon.fi ilmoittaa virkistysalueeksi ja jossa siis jonkinlainen reitistö kulkee.
Jos tuonne pääsee, on ilmeisesti turvauduttava netistä tulostettaviin suurennoskarttoihin.
Toisaalta, pärjättiinhän Itäkairan reissukin 1:100 000 kartalla. Tosin siellä oli lähes kaikkialla valmiit polut..

3 kommenttia:

 1. Moi. Karttakeskukselta saa tilattua kaikilta Suomen alueilta karttoja mittakaavassa 1:50 000. Oisko jotain 15 € kappale. T: Tervanpolttaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos tiedosta! Tälläkertaa jäi Lemmenjoki väliin, mutta mahdollisesti syksyllä sinne..

   Poista
 2. Karttaohjelma kännykkään tai erillinen gepsi, molempiin saa ilmaiseksi hyviä karttoja

  VastaaPoista